發新話題

一濶三大

JACK 兄真犀利, 一睇就造到...
小弟不才, 還未有時間研究本網站點 up load 相片, 已和其他網站一樣200k以下上傳, 但一樣唔得, 是否要有一定的 "bird power" 才可出相...?
近半年轉了朝9晚5, 現在多數收工後影運動的多, 已很少影雀, 但都有留意 JACK兄 的 DIY...
Nikon 16-600mm f1.4-4

吾該曬Hendrix版主大大的幫忙,回家試試先

Jack大 功架真了得,件板又滑又正
其實我只係草草設計,再和吳師傅一齊研究,再交比佢造出來,所以最大功都係吳師傅,還有Jack大 久吾久出d DlY 比小弟偷下師,得益不少

[ Last edited by KK-2 at 2012-8-1 21:02 ]

Jack 大, 我收了684後剛好唔怕頂, 可能我要求快拆座的收緊螺絲一定要放右邊, 所以吳師傅幫我搞點...

附件

本帖最近評分記錄
  • skwjack bird power +6 辛苦成果 hard work 2012-8-8 21:37

jack兄 有無限量嘅材料支持, 整幾多款都OK啦...

唔夠你玩...
正...

發新話題