發新話題

抄襲之作

抄襲之作

Hendrix版主大大窩心設計,我又加加減減做咗件,差不多一樣,請大大見諒

[ Last edited by skwjack at 2011-10-15 23:07 ]

附件

我估,就算你計最低工資,按工時都未必平過我吧

回復 2# 的帖子

版主大大,如果用錢計,我都唔識計,話說上星期日’在塱原認識咗一位78歲的鳥攝前輩,彵又用8仔雀頭,講開個扭把,他說現貨土炮有,不過不合他用因為個把手細粒難用力上實,他見到你個窩心設計扭把就 ,所以我就胆粗粗試試,做粒玩吓,請Hendrix大大見諒

我原本的現貨都還有些留的,不過無再咁得閒不斷宣傳罷了

回復 4# 的帖子

Hendrix大大
這些小東西.人冇就話要,但有了之後就冇哂那份期待啦!
我的制作只是玩玩吧!

兩位大師咁多傑作/補品, 小弟要多d上來參(抄)考

回復 6# 的帖子

BT2011大大,冇所謂,這些小制作試件玩玩,大家分享吓!

引用:
Original posted by skwjack at 2011-10-17 15:02
BT2011大大,冇所謂,這些小制作試件玩玩,大家分享吓!
啱, 大家好呢味DIY既野, 我覺得獨樂樂不如眾樂樂, hehe.....

引用:
Original posted by Hendrix at 2011-10-16 12:57
我原本的現貨都還有些留的,不過無再咁得閒不斷宣傳罷了
Hendrix大係咪仲有貨?
504HD合用嗎? 想要一個, thx!

引用:
Original posted by Godwin at 2011-10-20 10:03

Hendrix大係咪仲有貨?
504HD合用嗎? 想要一個, thx!
曼富圖 的羅絲牙不一樣的,要做另一批先得

引用:
Original posted by Hendrix at 2011-10-20 11:40

曼富圖 的羅絲牙不一樣的,要做另一批先得
哎呀, 原來係咁...

一件半件唔知有冇得做同價錢幾多呢?

回復 11# 的帖子

改羅絲牙和長度唔難的,價錢一樣的,但最近未有時間過去搞

引用:
Original posted by Hendrix at 2011-10-24 22:50
改羅絲牙和長度唔難的,價錢一樣的,但最近未有時間過去搞
咁如果Hendrix大遲啲有搞開又方便嘅話請通知一下小弟!

發新話題